LUX Gold

585,00

• Made in Belgium
• ø40mm Stainless Steel
• Zwitsers binnenwerk
• 10 jaar garantie
• met een urne ruimte in de achterkant
• urne ruimte waterdicht afsluitbaar
• 5 ATM waterbestendig
• Gravure inbegrepen
• Geen verzendkosten

memoria lux gold urne gedenk as horloge
Chestnut Brown
memoria lux gold urne gedenk as horloge
Cognac Brown
memoria lux gold urne gedenk as horloge
Stainless Steel
memoria lux gold urne gedenk as horloge
Black
memoria lux gold urne gedenk as horloge
Dark Blue
memoria lux gold urne gedenk as horloge
White
memoria lux gold urne gedenk as horloge
Sand
memoria lux gold urne gedenk as horloge
Ocean Blue
Zonder venster
Met venster (saffier)
Met zilveren inlay (+€150,00)
Met gouden inlay (+€400,00)
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Memoria gedenkhorloges
Een unieke combinatie van elegantie en emotie, dit gedenkhorloge biedt troost en schept een intieme band met hen die je voor altijd wilt koesteren. Een tijdloos symbool van liefde en verbondenheid, dat elke tik van de klok extra bijzonder maakt. De naam ‘Memoria’ is diep geworteld in de betekenis van herinnering en dit vormt de kern van ons merk. In het Latijn vertaalt ‘Memoria’ zich rechtstreeks naar ‘herinnering,’ en dat is precies wat we willen brengen met deze unieke urne en herdenkingshorloges. Memoria, meer dan alleen een horlogemerk, het is een eerbetoon aan dierbare herinneringen en een symbool van verbondenheid met degenen die we hebben verloren.

Met gesloten deksel
Het Urn horlogemodel is ontworpen om dierbare assen of haarlok te koesteren in een waterdichte, afgesloten ruimte. Het deksel kan enkel geopend en gesloten worden met de bijgeleverde Memoria sleutel. Hierdoor blijven deze kostbare herinneringen veilig bewaard. Bovendien kunt u het deksel personaliseren met een dierbare tekst, vingerafdruk of een geliefde foto, dit gedenkteken wordt zo een unieke en ontroerende manier om uw geliefde te eren.

Met een vensterdeksel
De achterkant van dit horloge, met zijn saffierglazen venster, biedt een kostbare plek om dierbare herinneringen te bewaren: een liefdevolle tekst, een dierbare foto, een tekening vol betekenissen, een haarlok of een stuk stof. Achter het deksel met glas is er ook ruimte voor assen van uw dierbare. Dit horloge draagt niet alleen de tijd, maar zo ook de momenten die ons dierbaar zijn, dicht bij het hart.

Met een vingerafdruk juweel
Een mooie inleg van een reliëf vingerafdruk in 100% gerhodineerd zilver of 14kt goud. Deze inlay juweeltjes worden ambachtelijk vervaardigd door onze goudsmid. Een vingerafdruk certificaat van echtheid wordt bijgevoegd. In de waterdichte, afgesloten ruimte achter het deksel kunt u veilig assen, haren of andere dierbare herinneringen bewaren.

10 jaar Garantie
Memoria urn horloges worden zorgvuldig tot in de perfectie vervaardigd en weerspiegelen onze toewijding aan het leveren van tijdloze elegantie en precisie. Met het volste vertrouwen in hun duurzaamheid en betrouwbaarheid, bieden wij met trots 10 jaar garantie aan. Uw Memoria gedenkhorloge zal de tand des tijds doorstaan, een gedenkjuweel om generaties lang te koesteren. Een uitgebreide omschrijving van de garantie vindt u hier.

Memoria symbool
In het hart van het Memoria logo staat de symbolische ‘Circle of Life,’ waarin we geboren worden, groeien, creëren, inspireren en herinneringen opbouwen. Deze cirkel vertegenwoordigt de rijke erfenis die we achterlaten voor toekomstige generaties. Het geeft weer dat het leven een voortdurende cyclus is, waarin we niet alleen ons eigen pad bewandelen, maar ook de levens van anderen aanraken.

Memoria horlogenamen
Amare: (houden van) het liefhebben en koesteren van herinneringen Lux: (licht) waar tijd en herinneringen versmelten Memoria design
De uurindicaties op de wijzerplaat zijn geïnspireerd op de tijdloze “menhir stenen”, symbolen van continuïteit en herinnering. Zoals deze eeuwenoude stenen onveranderd blijven, herinneren deze details ons eraan dat dierbare momenten altijd bij ons blijven. Ze vertegenwoordigen de verbinding tussen verleden, heden en toekomst, en met onze horloges dragen we deze kostbare verbinding met ons mee.